Windows 10 is na een groot aantal updates een stabiel besturingssysteem geworden. Zelfs oudere systemen met Windows Vista met 2GB geheugen worden daardoor weer prima voor jaren bruikbaar. Helaas geen gratis upgrade maar wel betaalbaar.

Als uw systeem met Windows Vista voorzien wordt van een SSD en een legitieme Windows 10 licentie kan hij vaak nog jaren gebruikt worden. Een investering die zich snel terugverdient. U hoeft ten slotte geen nieuw systeem aan te schaffen met alle extra werkzaamheden die daar nog bij komen. Deze systemen bevatten vaak 2GB geheugen en een redelijke maar trage harde schijf. Door die te vervangen voor een supersnelle SSD en extra geheugen lijkt het alsof u een nieuw systeem hebt.

Een rekenvoorbeeld:
SSD van 240GB plus geheugenuitbreiding van 2 naar 4GB kost u ong. € 210,- en voor een OEM-licentie Windows 10 betaalt u nu slechts € 90,-.
Dat is inclusief een schone installatie van Windows 10 en het overzetten van uw data. U moet daarna nog wel uw eigen programma's opnieuw installeren. Denk dan met name aan licentiegegevens voor bv. Office en andere betaalde programma's. Ook dat kan ik voor een beperkte toeslag verzorgen.

Daardoor hebt u voor € 300,- weer een snel werkend systeem waar u nog jaren plezier van hebt.  Dit is slechts een rekenvoorbeeld. Er zijn voor een € 250,- meer wel nieuwe systemen te koop, maar dat zijn low budget systemen met een trage processor en trage harddisk. En u bent daarnaast ook nog eens duurzaam bezig. Besluit u om toch voor een nieuw systeem te gaan, dan wil ik u wel een inruilvoorstel doen. Zelfs als u dat systeem elders hebt gekocht.

Vraag naar de mogelijkheden. Geef daarbij het merk en type van uw systeem op, zodat ik eerst kan uitzoeken of uw systeem geschikt is voor de upgrade en u krijgt van mij een passende offerte.

Genoemde prijzen zijn incl. BTW.