Sinds 1 september 2014 ben ik ook dealer van ESET beveiligingsproducten. Een gratis antivirus programma alleen is al lang niet meer voldoende voor zowel particulieren als ondernemers.

Virussen, spyware, malware, fishing ... de lijst van ongewenste zaken op uw PC of Mac wordt steeds langer. Lange tijd werd volstaan met een gratis antivirus programma, maar de praktijk leert dat die onvoldoende bescherming bieden voor ongewenste randverschijnselen.

Bankieren, online inkopen, cloudoplossingen, allemaal vragen ze om zekerheid. Zekerheid dat uw systeem niet besmet is met de hierboven genoemde zaken. Banken zijn zelfs niet meer bereid om uw schade te vergoeden als u niet kunt aantonen dat u er alles aan hebt gedaan om uw syste(e)m(en) optimaal te beveiligen.

Daarom ben in sinds augustus 2014 keurmeester ICTKeurmerk geworden en daarom ook lever ik nu beveiligingspakketten van een zeer gerenommeerd merk: ESET internetsecurity suites.

U kunt o.a. kiezen uit suites tot max. 10 systemen, die gedurende 1, 2 of 3 jaar up-to-date gehouden worden via een abonnement voor alleen PC's (Smart Security) maar ook voor een mix van PC, Apple Macintosh en Android devices (Multi-device Security). Dagelijks worden meerdere updates automatisch voor u geïnstalleerd. Hieronder ziet u welke bedreigingen worden voorkomen.

Werkwijze: U bestelt bij mij een pakket naar keuze (soort - aantal - duur), waarna u een e-mail krijgt met daarin een link naar de downloadsite met de licentiecode. Bewaar deze mail zorgvuldig. De factuur krijgt u van mij. De installatie kunt u zelf uitvoeren of laten combineren met een opschoon- en onderhoudsbeurt. Voor Anti-Diefstal is een gratis online registratie nodig.

Voor meer informatie, neem gerust contact met mij op.