teamviewer3                   
 Hulp op afstand                   

Hoewel ik geen winkel heb, kan ik wel een aantal systemen uit voorraad leveren. Niet nieuw maar refurbished en in prima staat, ik sta er voor 100% achter. Een perfect systeem voor een zacht prijsje.

Begin 2019 slim en geef je trage computer een boost met een supersnelle SSD.
Om 2019 goed te beginnen, zolang de voorraad strekt, een Samsung 840 Pro SSD van 512GB in je trage computer voor € 195,- incl. btw.

Wat staat ons in de toekomst te wachten? Dankzij AI (artificial intelligance ofwel kunstmatige intelligentie) zal ons leven snel  en blijvend veranderen.

Mijn eerste certificaat Cyber Security Course: Hackers Exposed! is binnen. Dit is de eerste in een lange reeks, er val zo veel te leren.

Regelmatig wordt mij gevraagd of updates wel of niet geïnstallerd moeten worden. Het is lastig want het kan lang duren en het systeem moet vaak daarna herstart worden.

Vrijwel dagelijks spreek ik mensen die klagen over hun trage systeem.
Is daar wat aan te doen? Jazeker.

Het komt vaker voor dan gedacht. Je laptop wordt gestolen. Dat betekent dat je hele hebben en houden op straat KAN belanden. Wat te doen?

Onlangs ben ik een nieuwe dienst gestart: Wachtwoordenbeheer. Huur mij voor een paar uurtjes in en je voorkomt toekomstige, vaak kostbare problemen.

google notIk word nog wel eens benaderd om Google diensten te ondersteunen, maar ik heb daar een duidelijke visie over. Deze ondersteuning sluit ik principieel uit van mijn dienstenpakket.

Zelfs met prima hulpmiddelen blijft het lastig om met wachtwoorden goed om te gaan.
Tegenwoordig zijn we altijd online dus zijn er risico's. Ik heb er al vaker een blog over geschreven:

ServicePlus voorstel


Klanten aan het woord

Facebook logo   recencies van klanten op Facebook

LinkedIn logo  aanbevelingen van klanten op LinkedIn

  reacties per e-mail

PC problemen, dan is er maar één ding dat ik doe en dat is contact opnemen met Pieter. Pieter luistert naar wat er (mogelijk) aan de hand is en een paar uur later draait alles weer op volle toeren en kan ik weer door met mijn werk.
Ik ben daar erg blij mee en vertrouw mijn PC en de inhoud aan niemand anders toe!
Caroline van der Leeuw

Ga naar boven