Wie is Pieter Pijnenburg

Als IT-professional bied ik klantgerichte ondersteuning aan:pieterprofiel300
MKB bedrijven, ZZP'ers en particulieren in Oss e.o. 

Installatie, reparatie, onderhoud en verhelpen van storingen.
Maar ook v
erkoop, advies en workshops 'PC-les op Maat'.
Dat is waar ik me voor inzet. Deskundig en enthousiast.

 

Icon bullet 20 dpi PPYNENBURG.NL

Ik help graag mensen en omdat computer ondersteuning in mijn bloed zit, heb ik begin 2012 besloten mijn kennis en ervaringen te bundelen in PPYNENBURG.NL. Om als 'professioneel mannetje' mijn klanten fulltime, deskundig en snel van dienst te kunnen zijn. Ik vind het een uitdaging om elke unieke vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Dat doe ik ook graag voor u.

Icon bullet 20 dpi  PC, MAC & Meer

Waarom Voor PC, MAC & Meer? Omdat ik al sinds eind jaren 80 voor mijn werk met computers bezig ben, heb ik een berg ervaring opgedaan met zowel Apple als Windows systemen. Ik ben goed thuis in netwerken, ook in een mixed omgeving.
Een Windows specialist is eenvoudig te vinden, een Apple specialist is al lastiger, maar iemand die beide platformen beheerst is een zeldzaamheid. Meer dan 25 jaar ervaring in de grafische industrie plus de wil om alle nieuwe ontwikkelingen bij te houden geeft mij die kennis en ervaring.

Ik kan u op een begrijpelijke manier uitleggen hoe uw PC of MAC systeem werkt. Hoe uw systeem optimaal blijft functioneren en hoe een programma optimaal te gebruiken. Verder kan ik u helpen om uw computer of applicaties  sneller te laten werken. U kunt mij inschakelen bij storingen, voor preventief onderhoud, voor advies over aanschaf van nieuwe systemen en voor energiebesparende oplossingen. Ik verzorg ook trainingen Wachtwoordenbeheer.
 

Icon bullet 20 dpi  Praktische expertise

Ik ben ruim 15 jaar servicetechnicus geweest aan grafische systemen bij drukkerijen. Daar heb ik veel ervaring opgedaan als troubleshooter, installateur en instructeur. Eerst aan speciaal ontwikkelde apparaten. Later werden dat Windows en Apple Macintosh computers in netwerken. Daarvoor heb ik veel opleidingen mogen volgen.

In 2002 werd ik systeembeheerder in een grote drukkerij, waarbij ik gebruikers ook wegwijs moest maken op grafische en kantoorsystemen. Daar heb ik tijdens de forse groei van de organisatie (van 60 naar 120 medewerkes) de automatisering mogen verzorgen.

In 2009 kwam ik in aanraking met LinkedIn, wat mij enorm intrigeerde. Omdat het platform in die tijd nog volledig Engelstalig was, besloot ik om een Nederlandstalige handleiding te schrijven voor mensen die een LinkedIn profiel wilden maken maar de technische termen onvoldoende beheersten. Inmiddels is Linkedin ook in het Nederlands te gebruiken, maar mijn boekje is nog steeds een waardevolle aanvulling gebleken. Later is dat nog gevolgd door een boekje speciaal over solliciteren met LinkedIn. Die gratis boekjes zijn inmiddels meer dan 25.000 keer gedownload. Het UWV heeft er is in hun online magazine daarover in 2012 een artikel geschreven en verspreidde mijn boekjes onder werkzoekenden. Deze boekjes zijn door de afgelopen jaren helaas achterhaald en dus van de website verwijderd.

 

Icon bullet 20 dpi  Ik sta met plezier voor u klaar:

  • maandag t/m vrijdag, van 09:00u tot 21:00u
  • zaterdag van 12:00u tot 17:00u.

Als ik u zelf niet kan helpen, dan doe ik een beroep op een professional uit mijn grote netwerk.


Icon bullet 20 dpi  Wilt u weten of en hoe ik u dienst kan zijn?

Lees meer over wat ik u kan bieden of neem direct contact met mij op

 

Logo PCdokters   PPYNENBURG.NL is lid van de vereniging ICT-Profs