Dat samenwerken loont, wordt vaak geroepen. En dat blijkt ook in de praktijk. Sinds 4 weken werkt PPYNENBURG.NL intensief samen met EDSAS Telecom & ICT, wat al tot een leuke kruisbestuiving heeft geresulteerd. Voor PC, MAC & MEER.
De & krijgt nu nog meer betekenis.

edsasIk kan nu gebruik maken van de fraaie ontvangstruimte van EDSAS waar klanten, uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee, vaak kunnen wachten op de reparatie. Anders is er altijd iemand aanwezig om de opdracht aan te nemen of de reparatie weer mee te geven. Er is geen afspraak meer nodig. De mond-tot-mond reclame hierover werpt zijn vruchten al af.
Klanten van Edsas kunnen uiteraard ook profiteren van mijn expertise zoals reparatie, onderhoud, leveringen en upgrades.

Daarnaast is vrijwel mijn hele werkplaats verhuisd naar deze nieuwe locatie. Alles onder handbereik en een groot magazijn met volop onderdelen achter de hand. Thuis heb ik nog een beperkte werkruimte om langduriger opdrachten die veel wachttijd vragen 's nachts uit te voeren.

Enkele klanten van mij zijn inmiddels ook al verder geholpen met zaken die ik zelf niet kan verzorgen. Denk aan hostingdiensten van websites en e-mail, uitgebreide (ook draadloze) netwerk oplossingen en beveiligingsoplossingen zoals camerabewaking en toegangscontrole. Daarvoor staat een team van enthousiaste medewerkers klaar.

Binnenkort gaat er nog meer veranderen. We hebben een compleet Repair Center ingericht, zoals op de gevel al te zien is. EDSAS is tevens een leerbedrijf. Onder onze supervisie worden ROC-stagiaires de fijne kneepjes van het vak geleerd en mogen ze eenvoudige reparaties uitvoeren. Denk dan aan het vervangen van schermen of batterijen in smartphones en tablets, het vervangen van een accu of laptopscherm en het installeren van netwerken.
Voor grotere ingrepen ben je binnen 24 uur geholpen, kleinere klusjes klaren we terwijl je wacht. Kortom, ook aan de opleiding van de volgende generatie wordt gewerkt.

Tijdens onze openingstijden, dagelijks van 9 tot 17u en zaterdag van half 9 tot 14u bent u welkom. Is de deur toch gesloten, gebruik dan de bekende ANWB-praatpaal, die in verbinding staat met de telefooncentrale. EDSAS is ten slotte een Telecom-bedrijf.
Is er overdag geen gelegenheid voor afgeven of ophalen, dan blijft mijn privé-adres bereikbaar, maar enkel en alleen op afspraak.

Heb je een screenprotector nodig voor je smartphone of tablet? Wij hebben een lasergestuurd systeem in huis om een protector op maat te maken voor elk apparaat. En natuurlijk monteren we die dan ook meteen voor je. Snel en voordelig.