De afgelopen maanden heb ik veel systemen mogen beveiligen met ESET Smart Security. Al 5 jaar als beste getest. Snel, betrouwbaar en met een kleine 'footprint' ofwel systeembelasting.

Smart Security is meer dan alleen een heel goede virusscanner. Zoals u hiernaast in de afbeelding kunt zien bent u met dit pakket van veel gevaren gevrijwaard, of op zijn minst goed beschermd. 100% veiligheid bestaat niet online, dan moet 'de stekker eruit'.

U kunt kiezen uit een abonnement voor 1, 2 of 3 jaar en afhankelijk van het aantal systemen betaalt u hiervoor tussen de € 10,- en € 35,- per jaar per systeem. Hoe meer systemen, hoe voordeliger uiteraard. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een prijsopgave of directe bestelling. U krijgt van mij daarna een factuur plus een e-mail met link en activatiecode.

Ook voor Macintosh systemen en Android tablets en smartphones is een pakket leverbaar en er is zelfs een mogelijkheid voor een pakket in een mixed omgeving, zodat u alles in één contract hebt ondergebracht.

Sinds augustus 2014 ben ik dealer en heb inmiddels een groot aantal klanten kunnen voorzien van een dergelijke security suite. Een gratis AV-programma is tegenwoordig echt niet meer genoeg.