Alles wordt duurder. Alle kosten die ik moet maken gaan omhoog. Vanaf 1 januari heb ik mijn tarieven dan ook aangepast. De kwaliteit blijft uiteraard op het peil dat u van mij gewend bent.

U bent bij mij nog steeds voordelig uit. Mijn tarieven zijn nog steeds laag in vergelijking met de concurrentie. Met name omdat ik per kwartier bereken en niet per vol uur. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Energiekosten, abonnementen, belastingen, autokosten, verzekeringen en lidmaatschappen van verenigingen.  Vrijwel alle prijzen gaan weer omhoog. Ik kan er dan ook niet onderuit en ben genoodzaakt om mijn tarieven ook mee te laten steigen.
Mijn nieuwe tarieven vindt u via de link onder elke webpagina. Mijn zakelijke tarieven zijn excl. BTW.
Voor particulieren blijf ik een voordeliger tarief rekenen en zijn alle genoemde prijzen incl. BTW.

Voor de workshop PC-les op Maat hanteer ik staffelprijzen, afhankelijk van de lengte van een lesblok. Uiteraard zijn 3 achtereenvolgende uren voor u voordeliger dan een uurtje. Als u meerdere lesblokken tegelijk boekt, krijgt u nog een extra korting. Hiervoor krijgt u van mij grondige kennismaking met u en het materiaal, een samenstelling van het gewenste pakket en een mooie aanbieding. U berekent heel eenvoudig uw kosten op mijn tarieven pagina.

Voor nadere informatie kunt u uiteraard contact met mij opnemen.